ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: Το αλουμίνιο είναι μέταλλο με εξαιρετικές αντοχές στις μηχανικές καταπονήσεις και την φθορά του χρόνου. Τα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά και λειτουργούν ικανοποιητικά για πολλές δεκαετίες.

Τα νέα προσφίλ προσφέρουν εξαιρετική μόνωση από τις καιρικές συνθήκες, κάτι που αποσβένει πολύ σύντομα το κόστος τους. Η οικονομία σε ενέργεια είναι σημαντική και προστιθέμενη, χειμώνα και καλοκαίρι.

Τα κουφώματα αλουμμινίου δεν φθείρονται, δεν ξεφλουδίζουν. Θέλουν μόνον έναν πολύ αραιό έλεγχο σε επίπεδο μηχανισμών. Δεν πολυμερίζονται από τον ήλιο ούτε αλλάζουν χρώμα και τοποθετούνται μια για πάντα.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εξαιρετικές τιμές, προσφορά, μελέτη, τοποθέτηση σε ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η εταιρεία ALMIN – Συστήματα Αλουμινίου δραστηριοποιείται και εξειδικέυεται στα Κουφώματα Αλουμινίου (Exalco, Etem, Europa).

Καλύπτουμε όλη την επικράτεια και αναλαμβάνουμε επίσης μελέτες, επισκευές, ειδικές κατασκευές καθώς και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα σύχρονα προφίλ των εργοστασίων καστασκευής παρέχουν μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό. Μπορούν να παραχθούν δεκάδες τύποι και σχέδια που θα ικανοποιήσουν κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και κάθε πιθανή χρωματική επιλογή.
Η διάρκεια ζωής τους και το ότι παραμένουν ουσιαστικά άφθαρτα, χαρίζει χρόνια ζωής στο ίδιο το κτίριο, κατοικία, κατάστημα, ξενοδοχείο κλπ. αφού τα κουφώματα είναι το βασικό λειτουργικό μέρος κάθε κτιρίου.

Το αλουμίνιο δεν μεταβάλλεται στις καιρικές  συνθήκες, και σαν υλικό είναι αδρανές, δεν είναι δηλαδή τοξικό ή επικίνδυνο.
• Κουφώματα Αλουμινίου – θερμομονωτικές ιδιότητες:
Τα παλαιού τύπου κουφώματα αλουμινίου υστερούσαν πολύ σε θερμομονωτική απόδοση γιατί ήταν κατασκευασμένα από ένα μοναδικό έλασμα και με μονά τζάμια. Τα κουφώματα αυτά (της δεκαετίας του ’70) παρότι λειτουργούν ακόμα ικανοποιητικά πρέπει να αντικατασταθούν.

Τα σύγχρονα ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ διαθέτουν προφίλ και τρόπο κατασκευής  που εγγυάται την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση, ανώτερη από όλα τα άλλα υλικά. Τα σύγχρονα κουφώματα έχουν μελετηθεί σε βάθος και έτσι πολύ κοινά προβλήματα του παρελθόντος δεν παρουσιάζονται πια.

Τέτοια είναι η παγωμένη αίσθηση του ιδιου του κουφώματος το “ίδρωμα” των υαλοπινάκων και άλλα συναφή.

Αυτό επιτυγχάνεται με την δημιουργία αλεπάλληλων παγίδων αέρα μέσα στην ίδια τη δομή του σχεδιασμού του κουφώματος.
Σημαντικότατος παράγοντας υπεροχής είναι και η Ηχομόνωση.  Κλείνοντας την πόρτα, ο έξω κόσμος μένει έξω απο το σπίτι, και οπι συνεχείς πολλαπλοί και επαναλαμβανόμενοι θόρυβοι της πολης αποτελούν πια παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση