Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Η ALMIN είναι μια καταξιωμένη κατασκευαστική εταιρεία Αλουμινίου και Σιδήρου που ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στην Μεταμόρφωση- Αττικής. 

Συστήματα αλουμίνιου & Σιδηρού

We Create Customized Home & Office Furniture

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ALMIN ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ δραστηριοποιείται στον χώρο των εφαρμογών αλουμινίου από το 2005. Κατασκευάζουμε, μεταφέρουμε και τοποθετούμε μόνοι μας εξασφαλίζοντας την τελική ποιότητα. Επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη και την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών.

Η εταιρεία ALMIN  – Συστήματα Αλουμινίου δραστηριοποιείται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου αλλά και μεταλλικών κατασκευών με έδρα τη Μεταμόρφωση. Βρισκόμαστε στο χώρο αρκετά χρόνια και παρέχουμε υπηρεσίες και κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου, υψηλής ποιότητας, καθώς συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες: Exalco. Παράλληλα η επιχείρηση μας, στη Μεταμόρφωση, αναλαμβάνει την κατασκευή, τοποθέτηση και αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα ενώ χορηγούμε και ενεργειακά πιστοποιητικά για τα κουφώματα του σπιτιού σας. Η ALMIN Συστήματα Αλουμινίου διαθέτει άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που έρχεται στο χώρο σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, πραγματοποιώντας εξατομικευμένη μελέτη, με σκοπό να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση που θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.
  •  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.
  •  Κουφώματα, Μεταλλικές κατασκευές, Πιστοποιητικά

Προσφορά

Ζητήστε μας να σας επισκεφτούμε τον χώρο σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Και να σας προτείνουμε τα  κατάλληλα Ενεργειακά Συστήματα για των χώρο σας. 

Κατασκευή

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την προσεκτικά επιλεγμένη  πρώτη ύλη, σας εξασφαλίζουμε μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τοποθέτηση

Aποξηλώνουμε με μεγάλη προσοχή τα παλαιά κουφώματα καθώς τοποθετούμε τα νέα. Κλείνουμε τα τυχόν κενά. Περισυλλέγουμε και  απομακρύνουμε όλα τα υλικά.

Ολοκλήρωση

Σας παρέχουμε  Εγγύηση Ποιότητας για 3 χρόνια και το ειδικό έντυπο σήμανσης CE. Με την σωστή χρήση, συντήρηση και καθαρισμό συμβάλλετε τόσο στην καλή τους λειτουργία, όσο και στo design.