ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΩΣ 35%

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιός θα πίστευε παλιά ότι μπορεί να υπάρξει σπίτι, κατάστημα ή κτήριο  όπου η μακρυά πλευρά του δεν θα είχε καθόλου τοίχο, κι ας ήταν εκτεθειμένη και στον πιο παγωμένο βορρά; Η ανάπτυξη είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Σήμερα όμως, τα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, αλλάζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Μπορούμε να έχουμε προσόψεις τεράστιες από το πάτωμα ως το ταβάνι κι από τον ένα πλαϊνό τοίχο ως τον άλλο προσφέροντας μοναδική θέα και αίσθηση απαράμιλλη. Αυτό που πιο παλιά μπορούσε κανείς να το απολαύσει μόνο λίγες μέρες του χρόνου σε κάποιο θερινό μπαλκόνι και αυτό αν δεν φύσαγε.

Αυτό κατέστη δυνατόν με τα μοντέρνα  ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.  Η εφεύρεση και η εφαρμογή των μοντέρνων κουφωμάτων ξεκινάει πίσω στην δεκαετία του ’60. Χρειάστηκε τρομερή έρευνα για να φθάσουμε στο σημερινό σημείο τελειότητας.  Η χώρα μας κατέχει πρωτεύουσα θέση παγκοσμίως στα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (η Ελλάδα παράγει πολύ αλουμίνιο) τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην παραγωγή τους.

Σήμερα μπορούμε να έχουμε τεράστιες -συγκριτικά με το παρελθόν- επιφάνειες απο αλουμίνια κουφώματα. Αυτά μπορούν να είναι συρόμενα, ανοιγόμενα, ανακλινόμενα ή αναδιπλούμενα. Βασίζονται σε εξαιρετικής ποιότητας μηχανισμούς και αυτοματισμούς. Για παράδειγμα αναφέρουμε εντελώς αθόρυβους συρόμενους μηχανισμούς ή ηλεκτροκίνηση με κεντρικό πίνακα ελέγχου για όλα τα παράθυρα και ρολά του σπιτιού.

ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΠΙΤΙ

Τα μοντέρνα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τον θόρυβο. Εκτός από τα προφανή πρωτερήματα των μεγάλων ανοιγμάτων προσφέρουν επίσης σοβαρή οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας Χειμώνα και Καλοκαίρι. Τοιουτοτρόπως καθιστούν την απόσβεση του κόστους τους σύντομη, μέσω της διαφοράς στην κατανάλωση ενέργειας. Για τον λόγο αυτό ονομάζονται και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Τα σύχρονα ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας βάσει των μετρήσεων που έχουμε πάρει απευθείας από τον χώρο σας και τοποθετούνται σε ελάχιστο χρόνο με την ελάχιστη δυνατή όχληση.
Υπάρχουν δεκάδες προτάσεις λύσεις και εφαρμογές – μετατροπές και παλιότερων ξύλινων ή αλουμινένιων κουφωμάτων του παρελθόντος σε καινούργια. Αξίζει τον κόπο να μας ρωτήσετε, ή να μας ζητήσετε μια μελέτη – προσφορά.

Υπάρχουν σήμερα λύσεις και μοναδικά ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ σε διάφορα χρώματα, σχέδια και φινιρίσματα που δεν φαντάζεστε.

Αφήστε μια απάντηση